Locatiemanager

Locatiemanager

Prominent De Lier

Wat is vereist?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 6 jaar relevante werkervaring
 • Ruime ervaring met managen van logistieke processen i.c.m. aansturen organisatie
 • Ruime ervaring met werken binnen kwaliteitssystemen zoals HACCP, BRC of ISO
 • Goede kennis van Nederlandse en Engelse taal
 • Initiatiefrijk, verbindend, resultaatgericht en planmatig

Wat krijg je?

 • Vanaf € 5.000 bruto p/m
 • 40-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen
 • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden
 • Collectieve bedrijfspensioenregeling

Wat doe je?

 • 5% Data analyse
 • 10% Administratie
 • 20% Intern overleg
 • 5% Extern overleg
 • 40% Processen verbeteren
 • 20% Werkvloer rondes

Deze vacature is gemaakt op basis van gesprekken met medewerkers in de functie. Zo krijg jij een realistisch beeld van de baan.

Stel direct een vraag

Vacature

Als Locatiemanager bij Coöperatie DOOR draag je zorg voor het in goede banen leiden van de operationele werkzaamheden van een verpak- en distributiecentrum. Je bent verantwoordelijk voor de prestaties van de werknemers op de werkvloer en je bent continu bezig om de (voedsel)veiligheid te verbeteren. Je zet de grote lijnen uit voor de teams om dagelijks goed werk te kunnen leveren en je stelt kritische vragen waar nodig. Eind 2020 worden de vier productgroepen van Coöperatie DOOR onder één dak gebracht in het nieuwbouwpand dat state-of-the-art wordt ingericht en geautomatiseerd. Na de verhuizing is het sorteren en verpakken van de versproducten volgens de nieuwste richtlijnen een uitdagend proces dat in goede banen moet worden geleid. Om ervoor te zorgen dat het onderhoud van het gebouw juist en volgens de wet- en regelgeving uitgevoerd wordt, houd je toezicht op deze werkzaamheden en werk je mee aan de opstelling en bewaking van de financiële jaarplannen. 

Je werkt nauw samen met de andere Locatiemanager en Manager innovatie en procesoptimalisatie en je rapporteert aan de Operationeel Directeur. Je komt als Locatiemanager binnen de Coöperatie DOOR te werken; de leden van telersvereniging Prominent, Purple Pride, Green Diamonds, Paprico en Sweetpoint zijn allen tevens lid van DOOR. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van het product.

Als je energie krijgt van het aansturen van de operatie en je er tegen kunt dat je soms kritiek krijgt, dan is dit een baan voor jou.

Agenda

Locatiemanager

Op een leuke dag heb ik een goed gesprek gehad met de Operator over verbeterpunten op de werkvloer die we naar concrete actiepunten vertalen.

Op een minder leuke dag moet ik jammer genoeg een officiële waarschuwing geven aan een medewerker omdat hij of zij zich niet aan de regels houdt.

 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • 12:00
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00

Voorbeeld uit de praktijk

Je geeft feedback aan het management met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe machine. Hoe ga je te werk?

Het management heeft enige tijd geleden besloten om een machine aan te schaffen. Allereerst plan je een meeting in die je goed voorbereidt. Het doel van dit gesprek is om nuttige feedback te geven waardoor de werkwijze verbeterd wordt. Je bereidt je voor door data te verzamelen en een inhoudelijk kloppend verhaal te hebben. Vervolgens voer je het gesprek en onderbouw je je argumenten met de data. Je brengt tijdens de meeting het inkoopproces duidelijk in kaart en geeft duidelijk aan wat een goede oplossing is voor deze situatie. Na de meeting zorg je dat de actiepunten binnen de afgesproken deadline worden uitgevoerd.

Groeipad

Bij DOOR krijg je alle ruimte om te groeien binnen onze organisatie. Op welke plek binnen de organisatie je ook zit. Geef je wensen aan; wil je een opleiding volgen of een stap in je carrière maken? Ze gaan samen met jou op zoek hoe je kunt doorgroeien en op welke plek jij het beste tot bloei komt.

Locatiemanager

Werken bij Prominent

Prominent is een innoverende specialist in tomaten. Het is hun passie om elk type consument dagelijks te laten genieten van onze gezonde en smaakvolle producten. Deze producten worden geteeld door onze telers; toonaangevende producenten van topkwaliteit tomaten. Onze organisatie bestaat uit drie eigen teeltbedrijven en 29 aangesloten telers met in totaal 420 hectare tomaten. De twee verpakkingscentra, te weten Prominent De Lier en Prominent Maasland verpakken 71 miljoen kilo tomaten per jaar op volautomatische verpakkingslijnen voor de grootste supermarktketens in Europa. Prominent is een productgroep binnen Coöperatie DOOR; de leden van telersvereniging Prominent zijn allen tevens lid van DOOR. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van het product. Alle tomatentelers binnen DOOR zijn op hun beurt lid van Prominent.

DOOR “House of leading Brands”  zorgt ervoor dat miljoenen mensen de beschikbaarheid hebben tot gezonde vruchtgroenten: komkommer, tomaten, blok- en puntpaprika’s en aubergines. Met circa 40 ondernemers en 600 hectare glas is DOOR een vooraanstaande speler in de markt. De focus van DOOR ligt op verkoop & marketing, innovatie en het faciliteren van de leden op tal van gebieden als verpakken, voedselveiligheid en verduurzaming.

 • Hoofdkantoor in Westland
 • Leveringen in heel Europa
 • 25% / 75%
 • Gemiddelde leeftijd is 39 jaar
 • 106 werknemers

Collega's

Jacco Besuijen (36) - Manager Inkoop

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Prominent kwam direct op mij over als een professionele Westlandse club. Het bood mij op het startpunt van mijn carrière alle kansen en mogelijkheden.

Wat was je vorige baan?
Transportplanner.

Wat doe je in je vrije tijd?
Tijd met het gezin doorbrengen, snowboarden, of een biertje met vrienden.

Jessica Dedrog - van den Hoek (39) - HR Adviseur

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en ben gaan zoeken naar vergelijkbare functies in het dynamische Westland. Daar zag ik de vacature van Prominent, deze sprak mij direct aan en heb meteen contact gezocht. Alle ontwikkelingen waar Prominent mee bezig is, dat geeft je energie, het bruist altijd. Ik hou ervan!

Wat was je vorige baan?
HR Adviseur - Green Partners (DFG).

Wat doe je in je vrije tijd?
Uiteten, koken, borrelen met vriendinnen, er op uit met het gezin, crossfit en wandelen.

Nick van Katwijk (36) - Infra / Tech Lead

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Prominent is via via op mijn radar gekomen, na een aantal gesprekken was het mij duidelijk: een bedrijf met een ambitie en een plan, daar wil ik graag mijn steentje aan bij dragen.

Wat was je vorige baan?
IT Infrastructure Consultant - Avanade.

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik graag buiten met mijn gezin, maar er wordt ook af en toe een Netflix serie gebinched.

Luuk van Vliet (26) - Data Analyst

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Na mijn studie Logistics Management wilde ik mezelf ontwikkelen op het gebied van data analyse. Tijdens mijn studie was ik al werkzaam in de AGF en deze dynamische wereld is me altijd goed bevallen. Bij Prominent ben ik via een open sollicitatie binnengekomen en heb ik alle ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen.

Wat heb je gestudeerd?
Bachelor Logistics Management aan Hogeschool Rotterdam.

Wat doe je in je vrije tijd?
Fitness en piano spelen.

Caby Flaton (50) - Teamleider Kwaliteitscontrole

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
DC prominent is in januari 2000 opgericht. Ik ben toen benaderd door de logistiek manager om bij DC Prominent te komen werken. Na het eerste gesprek was ik direct enthousiast en ben in maart begonnen.

Wat was je vorige baan?
Kwaliteitscontroleur - The Greenery.

Wat doe je in je vrije tijd?
Voetbaltraining geven, voetbal kijken en met vrienden op het terras zitten.

Romy van Wijk (23) - HR Assistent

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Toen ik hier besloot te gaan werken was ik erg te spreken over de mentaliteit die het bedrijf kent. Iedereen is een echte doorzetter. Daarnaast is de sfeer erg informeel. In zo'n bedrijf wilde ik graag werken!

Wat heb je gestudeerd?
HBO Human Resources Management.

Wat doe je in je vrije tijd?
Bootcamp, afspreken met vriendinnen en lezen.

Helga van Marrewijk (58) - Manager Communicatie

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Hiervoor was ik ruim 20 jaar zelfstandig communicatieadviseur. Omdat ik al een paar jaar voor Prominent en DOOR mocht werken wist ik goed waar ik aan begon toen ik op 1 januari de overstap maakte naar een vaste baan. Samen met leuke collega's bouwen aan een mooie organisatie en veelbelovende merken.

Wat was je vorige baan?
Zelfstandig adviseur binnen een maatschap.

Wat doe je in je vrije tijd?
Sporten zoals wielrennen, maar ook lezen en de film en theater bezoeken.

Roy van Meel (37) - Teamleider Technische Dienst

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik zocht een bedrijf waar ik als teamleider Technische Dienst zelfstandig kan werken en verantwoordelijkheid krijg. Ook vond ik het belangrijk dat de organisatie groeit en blijft ontwikkelen. Nu werk ik er drie jaar en deze drie punten zijn zeker waargemaakt.

Wat was je vorige baan?
Vuurwerkdeskundige bij een pyrotechnisch bedrijf.

Wat doe je in je vrije tijd?
Lekker met de handen bezig zijn.

Interessante baan?